
Despre proces
deLivada® foloseşte tehnologie de ultimă generaţie
Pentru a oferi consumatorului fructe de cea mai bună calitate, acestea sunt depozitate în incinte frigorifice care asigură parametri optimi de păstrare. Acest lucru se realizează folosind un sistem computerizat de înaltă performanţă ce îmbină parametrii refrigerării cu parametrii atmosferei controlate (CA) folosind cea mai avansată tehnologie ULO (ultra low oxigen).
Parametrii controlaţi sunt: concentraţia de Oxigen, concentraţia de Bioxid de Carbon, concentraţia de Azot, temperatura şi umiditatea din interiorul celulelor frigorifice. Totodată echipamentele şi instalaţiile utilizate pentru păstrarea şi procesarea fructelor fac parte din categoria echipamentelor prietenoase cu mediul înconjurător, acestea având un consum minim de energie electrică şi apă, contribuind astfel la eficientizarea activităţii în domeniul pomicol şi creşterea competitivităţii.
Mere Fuji
Sunt o încrucişare între soiurile Red Delicious şi vechiul Virginia Rawls Jennet. Aspectul este categoric o combinaţie între roşu vărgat cu verde şi galben. Nu necesită depozitare în camere frigorifice
Mere Gala
Având o nuanţă deosebită, roşu-portocaliu cu pete galbene, sunt uşor de distins, iar gustul aproape crocant, zemos şi plin de savoare este ce le diferenţiază de celelalte soiuri
Mere Granny Smith
Este un soi australian cu pomi viguroşi. Fructele sunt mari, sferice, simetrice, cu pieliţa groasă, unsuroasă de culoare verde intens. Pulpa este alb-verzuie şi crocantă.
Mere Early One Red
Fructul se acoperă cu un roz-violaceu, iar pe suprafaţă are o brumă albă-violacee. Pulpa este albă-verzuie sau galbenă, cu o structură fină şi destul de suculentă.
Caise
Au o aromă superbă şi o culoare galben portocalie, acestea fiind crescute în cele mai bune condiţii
Gutui
Acestea sunt fructe de culoare galbenă, mari, foarte aromate, având suculenţă redusă, gust astringent şi consistenţă tare
Cireşe
Acestea fac parte din familia Rosaceae, aceeaşi familie din care face parte şi trandafirul şi conţin 85% apă
Cătina
Cătina (Hippophae rhamnoides) sau „Ginsengul românesc” este un tufiș ramificat care crește în România pe soluri cu pietriș, pătrunzând până în regiunile muntoase, făcând uneori arbuști destul de întinși. Tufișul se întinde pe o suprafață de 1,5-3 m, are multe vârfuri puternice, intră pe rod în al treilea an după plantare și are o durată de viață de 18-20 de ani.
Sucuri
Producem sucuri naturale cu ajutorul unei linii de prelucrare pentru sucurile de fructe cu umplere aseptică