
Când fără zahăr înseamnă chiar FĂRĂ ZAHĂR
Când vine vorba despre sucurile din fructe se găseşte întotdeauna cineva care să spună „nu mai beţi din astea, îs pline de porcării. Uite, eu mi-am luat un storcător şi-mi fac singur sucul. E mai sănătos decît orice găseşti de cumpărat” şi nici măcar nu te gândeşti să-l contrazici.
Dar ce faci când n-ai chef de tot deranjul pe care îl presupune prepararea unui suc proaspăt? adică, storcătorul e jos în debara, sub două oale pe care le foloseşti doar la Paşti, că pe blat n-ai loc de el; îl scoţi doar când începi dieta (dac-o-ncepi şi pe-aia). Apoi dă-i cu spălatul şi tăiatul fructelor, iar după asta bucătăria arată de parcă ai fi gătit şi ciorbă şi tocăniţă. Bineînţeles, toate astea le faci numai dacă ai timp; că şi timpul îl împarţi cu zgârcenie când vine vorba de bucătărie…
Ca să n-o mai lungim, ajungi până la urmă să caşti ochii în supermarket după sucuri fără zahăr; şi îi caşti bine, să nu trezeşti că ai luat iar ţeapă. Că poate zahăr n-are sucul tău ales cu grijă de pe raft, dar sigur are multe altele. Şi te chiorăşti la scrisul ăla mic, mic tare, răsucind cutia, doar doar o să prinzi un firişor de lumină mai bună, să poţi silabisi până la capăt toate ingredientele care înlocuiesc nocivul zahăr. Oricum habar n-ai ce sunt alea şi cu ce se mănâncă, dar le citeşti cu conştiinciozitate până la capăt, fără să te lămurești: e sau nu e sănătos?
De aia deLivada a scos un Nectar fără zahăr şi fără alţi înlocuitori de zahăr. Fructe stoarse şi atât! din care a ieşit nu un simplu suc, ci un nectar. Adică am luat fructele, le-am stors bine, am pasteurizat sucul şi a ieşit o bunătate de zeamă groasă, dulce, aromată şi răcoroasă, în mai multe combinaţii: mere, mere cu caise, mere cu gutui, mere cu cătină, mere cu vişine. Nectarul se vinde în cutii de trei litri cu un robinet ataşat. Simplu, fără efort, fără vase de spălat: deschizi robinetul, umpli paharul şi bei.
E bun şi la dietă, e bun şi pentru copii. Înlocuieşte foarte bine sucul proaspăt stors, pasteurizarea garantează că nu va fermenta sau că ar putea conţine cine ştie ce bacterii, iar nectarul va avea în final toate vitaminele şi mineralele fructelor proaspete. Culoarea e chiar aia naturală, gustul şi aroma sunt chiar de fructe, e ca şi ar fi fost preparat de tine în bucătărie. Pentru tine şi pentru copiii tăi.
După prima gură de nectar îţi spui că nu se poate să n-aibă niciun îndulcitor. Ei iaca că se poate. Doar fructe deLivadă stoarse, fără zahăr.
P.S.: NECTARUL deLivada se găseşte în reţelele de magazine Kaufland, Zanfir şi Paco.
Buna seara. Este cel mai bun suc natural băut de mine vreodată.
Mulţumim pentru apreciere. Ne bucurăm mult că vă place.
Foarte bun .Am luat nectsr de mere cu catina.